Kaffekoncept

– En viktig och trivsam del i Scapas Service Management koncept

Vi svenskar tillsammans med finländare är de som dricker mest kaffe i världen. Med denna vetskap kan det enkelt konstateras att kaffelösningen på arbetsplatsen är av stor vikt. Vi vill snabbt och enkelt kunna avnjuta en väl balanserad kopp kaffe samtidigt som det ges möjlighet att samtala med kollegorna vid kontorets kaffehörna. Det sociala samspelet är viktigt för trivseln och effektiviteten. Därför tar vi på Scapa Kaffekonceptet på största allvar, allt för att ni ska kunna njuta av gott kaffe och kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Vi är med dig från val av kaffemaskin till leverans och installation. Konceptet som under 10 år har arbetats fram bygger på kvalitet och driftsäkerhet. Endast väletablerade och väldokumenterade komponenter används. Våra kaffemaskiner är världsledande inom sina segment, förbrukningen och tillbehören är endast av högsta kvalitet och anpassade till vår marknad. Vår styrka är att vi erbjuder en helhetslösning Scapa Service Management koncept.

Utöver kaffemaskiner har vi ett stort urval av kvalitetskaffe, Hela Böner, Malet och Espresso. Vi har även ett brett utbud av kringrodukter, allt från varm choklad till exotiska teér.

Kaffemaskiner

Vi erbjuder moderna, funktionella och pålitliga kaffemaskiner för alla typer av verksamheter.

Kaffesortiment

Kaffe ska smaka gott, alltid! Därför samarbetar vi endast med kvalitetsleverantörer såsom Zoegas och Nestlé.

Service

Service är viktigt både för maskinernas livslängd och kaffets smak. Vi erbjuder en lösning som tillgodoser alla behov.

Share This